Tarieven service aan huis in Apeldoorn

DienstenTarief (incl. voorrijkosten)
Verwijderen intern filter en gelijktijdig aansluiten extern filter€69,00
Verwijderen intern filter€49,00
Aansluiten CO2 set incl. nachtventiel excl. PH controller€59,00
Aansluiten CO2 set incl. PH controller€99,00
Vervangen verlichting excl. controller€49,00
Vervangen verlichting incl. installatie controller€99,00
Reinigen aquarium 100-250 liter€75,00
Reinigen aquarium 250-500 liter€99,00
Reinigen aquarium 500-1000 liter€159,00
Gat boren aquarium (eerste gat)€59,00
Gat boren aquarium (ieder volgende gat)€29,00

Opmerking: Alle tarieven zijn exclusief eventuele te vervangen materialen.

Meerprijs buiten Apeldoorn:
Voor klanten buiten Apeldoorn rekenen we een meerprijs van €1,50 per kilometer vanaf ons vertrekpunt in Apeldoorn, of €75 per uur, afhankelijk van wat het voordeligst is voor u.

Beschikbaarheid en Vertrektijden:
Onze tarieven zijn gebaseerd op de beschikbaarheid van onze medewerkers. We vertrekken op de volgende tijdstippen vanuit onze winkel in Apeldoorn:

  • Zondag: vanaf 14.00u tot circa 19.00u
  • Maandag en Dinsdag: vanaf 10.00u tot circa 19.00u

Overige dagen en tijden:
Voor overige dagen en tijden zijn wij flexibel en kunnen we in overleg een geschikt moment vinden. Houd er rekening mee dat er voor diensten buiten de genoemde tijdstippen een meerprijs van toepassing kan zijn.

Heeft u vragen over onze diensten, tarieven of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar om uw aquarium in topconditie te brengen en te houden!

Herinrichten Aquarium

Indien gewenst kunnen wij ook uw aquarium herinrichten op locatie. U kunt op de website van Tropica een keuze maken uit een voorbeeldinrichting en vervolgens contact met ons opnemen voor een offerte op maat. De op de website van Tropica aangegeven aquariummaten zijn daarbij voor ons niet van belang, wij passen de benodigde aantallen eenvoudig voor u aan naar ons eigen inzicht.

Houdt er rekening mee dat het eindresultaat nooit hetzelfde is omdat we met natuurproducten werken en mede afhankelijk zijn van uw verzorging van het aquarium in de periode na de herinrichting.

Wij rekenen gemiddeld €100 tot €200 voor aquaria met een inhoud van 180-600 liter. Dit is exclusief materiaal! Planten, hout, stenen en substraat (bodembedekking) worden apart berekend. Vanzelfsprekend is een volbeplant aquascape hierdoor een stuk kostbaarder dan bijvoorbeeld een cichlidenaquarium met uitsluitend stenen.