Wij stoppen ermee! Vrijdag en Zaterdag uitverkoop van 12.00-17.00. Lopende bestellingen worden terugbetaald, nieuwe bestellingen worden niet langer verwerkt! Website is te koop. Vanaf 1 juli kunt u terecht op CO2vullen.nl voor het vullen van uw CO2-fles

Aquaroche Arch/Angle Back 9516

Aquaroche Arch/Angle Back 9516

€ 95,95

Omschrijving

Meer informatie
MerkAquaroche
StaatNieuw

Introductie:

De Aquaroche Arch/Angle Back 9516 is een handgemaakte steen die speciaal ontworpen is voor gebruik in aquariums. Deze steen heeft een unieke vorm en is voorzien van ingebouwde randen die Aquaroche Eco Rifplaten ondersteunen en stabiliseren. Met deze functies is de Aquaroche Arch/Angle Back 9516 een uitstekende keuze voor iedereen die een natuurlijk ogend aquarium wil dat gemakkelijk te onderhouden is.

Voordelen:

Een van de grootste voordelen van de Aquaroche Arch/Angle Back 9516 is de "live rock-functie". Dit betekent dat de steen dezelfde bacteriën en diversiteit van leven bevat als levend rifgesteente. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling van het aquarium en creëert een gezond ecosysteem voor vissen en koralen. Bovendien is elke steen uniek qua vorm en structuur, waardoor het aquarium een unieke uitstraling krijgt die je niet bij andere aquariums ziet.

Met de ingebouwde randen is het eenvoudig om Aquaroche Eco Rifplaten te monteren, wat het bouwen van een rif gemakkelijker maakt. De hoekstukken zijn perfect om de hoeken van het aquarium op te vullen, waardoor het een meer natuurlijke uitstraling krijgt. Dit alles biedt een veelzijdigheid en gebruiksgemak dat ongeëvenaard is.

Belangrijkste kenmerken:

  • Live rock-functie zorgt voor dezelfde bacteriën en diversiteit van leven als levend rifgesteente;
  • Unieke vorm en structuur voor een unieke uitstraling in het aquarium;
  • Ingebouwde randen om Aquaroche Eco Rifplaten gemakkelijk te monteren;
  • Hoekstukken om de hoeken van het aquarium op te vullen;
  • Handgemaakt ontwerp voor de beste kwaliteit.

Samenvatting:

De Aquaroche Arch/Angle Back 9516 is een handgemaakte steen die speciaal is ontworpen voor gebruik in aquariums. Het biedt een natuurlijke uitstraling en een gezond ecosysteem voor vissen en koralen, dankzij de "live rock-functie" en de ingebouwde randen om Aquaroche Eco Rifplaten te monteren. Voeg daar de unieke vorm en structuur aan toe en je hebt een unieke uitstraling voor je aquarium die je niet elders zult vinden. Met de hoekstukken wordt het nog gemakkelijker om een natuurlijke uitstraling te creëren in alle hoeken van het aquarium.

Vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.